Cégünk

flexibilis csomagolóanyag gyártás

A Plasztik-Tranzit Kft. 1985 óta dolgozik a flexibilis csomagolóanyag gyártás területén, mára Magyarország egyik vezető flexo nyomdájává nőtte ki magát. A flexibilis csomagolóanyag gyártás területén komplex és minőségi szolgáltatást nyújtunk.

Plasztik-Tranzit Kft.

Legmodernebb technológiával

Cégünk a legmodernebb technológiával magas szintű szakmai hozzáértéssel elégíti ki a felmerülő vevői igényeket. Elsősorban az élelmiszeripar számára gyártunk különböző felhasználási területekre, különböző szerkezetű csomagolóanyagokat.

Háromrétegű extrúderünkkel a PE fóliát mi magunk gyártjuk, két nyolcszínes felxo nyomdagépünkkel mélynyomtatást megközelítő minőségű nyomatokat készítünk. Kasírozógépünk lehetővé teszi a többrétegű szerkezetek előállítását is.

Konfekcionáló gépeinkkel különböző kivitelű tasakok gyártását is tudjuk vállalni.

Az eltelt 30 év alatt gépparkunk rendre megújul és képzett szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, bármilyen felmerülő nyomdai igénnyel kapcsolatban.


ISO

Az MSZ EN ISO 9001:2001 és MSZ EN ISO 14001:2005 szabványoknak megfelelő minőség- és környezetirányítási rendszer mellett bevezetésre került a BRC/IOP élelmiszer-csomagolás és csomagolóanyag rendszer is.

BRC

A BRC rendszer alkalmazásával garantáljuk csomagolóanyagaink minőségét, illetve biztosítjuk az élelmiszerrel történő érintkezéshez szükséges feltételeket.

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Partnereink

Abonett
AgroSprint
Bergland
Böllér
Chio
Chemark
Detki
Dr.Oetker
Florasca
Gyermelyi
Greenyard
Kalocsai
Márka
Marnevall
Saga
Szerencsi
Szivárvány Aqua

További információkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot